Közélet

2013.12.02. 14:45

Ünnepi készülődés az Agria Parkban

Aki idén advent idején betér az Agria Parkba, amellett, hogy megtalálhatja szerettei számára a legmegfelelőbb ajándékot, ezúttal adományozhat is azoknak, akik segítségre szorulnak!

HEOL

A tél szürke színeit ellensúlyozzák az Agria Park színes adventi programjai, amelyek egy része karitatív célokat is szolgál. Eger bevásárlóközpontjának üzletei felfrissített választékkal, kedvezményes árakkal várják a karácsonyi ajándékot kereső vevőket, és a jól megszokott üzletek mellett az idén is megnyitotta kapuját Karácsonyfalva, ahol egyedi kézműves termékek és finom borok, pálinkák között lehet válogatni. Kerámiákat, egyedi ékszereket, szalmából és csuhéból készült ajándéktárgyakat, illatos szappanokat kínálnak az első emeleten, a főbejárat fölötti térben.

Mindenképpen érdemes lesz felkeresni Karácsonyfalvát, már csak a hangulat miatt is. Na meg azért is, mert ott lesznek a Segítő Manók, akik adományokat gyűjtenek a Magyar Vöröskereszt számára. Örömmel fogadják a jó állapotú gyermekruhákat, mesekönyveket, játékokat, édességeket és tisztálkodási szereket – minden olyan tárgyat, amire otthon már nincs szükség, ám a rászoruló gyermekek, gyerekes családok karácsonyát és életét szebbé tehetik.

Az ünnepi időszakban Karácsonyfalva mellett az első emeleten ruhatár is működik, az Agria Park látogatói számára. A ruhatárat szintén a Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete üzemelteti és a befolyó összeg 100%-ával a térség rászoruló családjait támogatják.

Természetesen a Mikulás is ellátogat krampuszaival az Agria Parkba december 6-án, hogy apró ajándékokkal lepje meg a gyerekeket. Az adventi időszakban minden pénteken színes programokkal, vasárnaponként kézműves foglalkozóval és kedvezményes mozival várják a családokat.

Három életet menthet meg az, aki vért ad – talán ez a legnagyobb ajándék. Az Agria Parkban, a földszinti szökőkút mellett az adventi időszakban több napon keresztül is lesz véradás: december 16-21 között minden nap várják a véradókat a Vöröskereszt szakemberei.

Aki tehát advent idején betér az Agria Parkba, amellett, hogy megtalálhatja szerettei számára a legmegfelelőbb ajándékot, ezúttal adományozhat is, azoknak, akik segítségre szorulnak!

Boldog, meghitt Ünnepeket kíván az Agria Park!

Részletes programok: www.agriapark.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!