Közélet

2013.12.05. 19:30

Csepel platóján érkezett az óriás Mikulás a gyerekekhez - Fotó

Egy Csepel kivilágított, feldíszített teherautó platóján nézett körbe csütörtökön este Verpeléten és Feldebrőn a Télapó.

T. B.

Verpeléten ezúttal leellenőrizte a Mikulás, hogy melyik gyereknek mit vigyen ma éjszaka, virgácsot vagy ajándékot. Egy Csepel teherautó platóján nézett körbe Verpeléten és Feldebrőn. Oláh László helyi lakos már korábban is meglepte a gyerekeket, hiszen a korábbi években néha Mikulásnak beöltözve vezette az iskolás járatot, s megajándékozta a gyerekeket.

- Idén az volt az ötlet, hogy a kivilágított, feldíszített teherautóval körbejárom a települést, hogy a Mikulás megnézhesse, hová kell ajándékot vinnie. Az is lehet természetesen, hogy ha nagyon sok lesz a jó gyerek, akkor holnap ezzel kell vinnie a nagyszakállúnak a sok meglepetést. Jövőre továbbfejlesztem az ötletet - mondta el Oláh László.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Fotó: Tóth Balázs
[/caption]

A verpeléti gyerekek már nagyon várják a péntek reggeli ajándékot, már kitakarították a cipőjüket, feldíszítették a lakást. A legtöbbjük az ajándékon kívül számít virgácsra is, mert azért nem lehet mindig jól viselkedni sem az óvodában, sem pedig az iskolában. Azért persze főként ajándékra, édességre számítanak a Télapótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!