Közélet

2014.01.22. 08:14

Az autistákat segítik a gyöngyösi városbál bevételével

Gyöngyösön immár hagyomány, hogy az önkormányzat farsang idején megrendezi a városbált, amely a térség egyik legrangosabb társadalmi eseménye.

HEOL

A városbál lehetőséget biztosít a tartalmas szórakozásra, és ami talán ennél is fontosabb, minden alkalommal jótékony célt szolgál.

A február 8-án megrendezendő városbálon a bálozók a gyöngyösi Autista Segítő Központot támogathatják, amely az országban egyedülálló módon segíti az autizmussal élő gyermekek fejlődését, nevelését. Az intézmény az adományból egy új mikrobuszt vásárolna, megkönnyítve ezzel a gondozottak szállítását.

A vendégek tartalmas szórakozásáról színvonalas produkciók, ízletes étkek és a bálhoz illő zene gondoskodik. A rendezvényen bemutatkozik zenei produkciójával egy tehetséges autista fiatal, Mészáros Árpád, fellép a gyöngyösi születésű Debrei Zsuzsanna és partnere, Bot Gábor, akik musical és operett betétdalokat adnak elő, a táncmulatsághoz pedig a Wanted Band szolgáltatja a zenét. A bált a Vidróczki néptáncegyüttes táncosai nyitják meg.

A rendezvény fővédnöke Horváth László Heves megye kormánymegbízottja, védnöke Faragó László polgármester.

Ha valaki nem tud jelen lenni az eseményen, akkor is van módja a jótékonyságra támogatói jegy megvásárlásával, amely hatezer forintba kerül.

A városbálba szóló belépőjegyek már megvásárolhatók a Mátra Művelődési Központban és a Kékes étteremben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!