Közélet

2014.01.25. 17:36

A paplan alól jelentik

Jól indult a napom. A Való Világ hatodik szériájában végre volt szex. Lelkesen számoltak be erről az internetes portálok. Történhetett bármi a politikában, a gazdaságban, az időjárásban, ez a hír letarolt mindent az élről.

Nyemcsok László

Míg az eddigi valóságshow-szériákban hónapokat kellett várni az összebújásra, most a nézők megkapták ezt már a tizedik adásban, köszönhetően Simonnak és Charlotte-nak. Nekünk, Békés megyeiknek kicsit keserű a szánk íze, hogy nem a mi fiunk, Gyúrós Józsi vetette be először a harcsáját a villában.  

Azt olvastam, Iza boldogan rohant a többiekhez a villában, hogy elújságolja: „Eksön van!” Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy a szex előtt Simon a következőt mondta Charlotte-nak: „Úgy szeretlek! Nyuszómama! Szeretlek! Ezért fogom megkérni a kezed!” A paplanhíradó kiszivárgott információi szerint tényleg ezt mondta.

A villaszex a népszerűségi listán maga mögé utasított egy nagyon rosszul hangzó címmel megjelent cikket: Óvatosan a sörrel! Azoknál a negyvenes éveikben járó férfiaknál, akik naponta két korsó sört isznak, előbb következhet be mentális hanyatlás, memóriaromlás, mint akik csak egy korsóval isznak. Remélem, a villában Gyúrós Józsi és a többiek is szexre adják a fejüket, jobban mondva a harcsájukat, és akkor ezen csámcsog majd az asszony is, nem a sörös kutatást vágja a fejemhez.
Ja, hogy most volt a kultúra napja, emlékezve arra, hogy Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát? Bizonyára ez a villában is szóba került, és remélhetőleg megtudjuk majd, mit is gondol erről Gyúrós Józsi, Simon és Charlotte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!