Sport

2014.05.23. 08:08

EVSI-remeklés a futószámokban

Az Egri Városi Sportiskola gyermek atlétái az 11 és a 13 éves korosztályban is megnyerték a Sport XXI. versenysorozat 3. állomását.

B. Cs.

DCIM\100GOPRO

A diósgyőri a rendezvényen a Miskolci Városi Sportiskola és a Salgótarjáni AC indulóit utasították maguk mögé az egriek. A Tamási Morfeusz, Gyárfás Damján, Kiss Mikes, Révész Gergő, Minczér Dávid, Cseke Kristóf, Helli Máté és Kocsik Eszter alkotta U11-esek hét számban (sprint – szlalom váltó 2x30 m, sprint váltó 2x30 m, 800 m akadályfutás, távolugrás, helyből hármasugrás, vetés, kislabda hajítás helyből) versengtek, míg a Sári Pálma, Vas Viktória, Virág Lili, Vadkerti Lili, Petz Dávid, Tamási Zeusz, Bíró Máté és Nagy Gábor összetételű 13 évesekre öt próbatétel (60 m síkfutás, helyből hármasugrás, 1200 m akadályfutás, kalapácsvetés 2 kg, 1200 m akadályfutás) várt.

– A versenyen segítségemre Nagy Anna, a párom vigyázott a gyerekekre és irányította őket, továbbá Harmati Lili, aki ezúttal nem versenyzett, de annál szorgosabban dokumentálta az eseményeket – közölte a Hírlappal Gotyár József edző. – A gyerekek nagyon lelkesek voltak, már az oda úton alig bírtak magukkal. Ez a verseny folyamán is megmutatkozott.

Mindkét csapattal megvoltam elégedve. Leginkább a futószámokban teljesítettünk jól, míg a kalapácsvetés újnak számított. Öröm látni, hogy a verseny előtt és közben már egyre rutinosabbak a fiatalok. Itt Sári Pálmát szeretném kiemelni, aki 13,56 m-es eredményével nagy előnyhöz jutatta a csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!