Sport

2014.07.22. 07:50

Karácsondon töltött káposzta is járt

Egyéniben Sándor László, párosban a Csikós, Burai kettős győzött.

B. Cs.


Harmincegyen álltak asztalhoz a hetedik alkalommal lebonyolított Kárpáti-kupa asztalitenisz emlékversenyen. A verseny időpontja ismét a karácsondi falunaphoz igazodott, ahol több program is párhuzamosan zajlott a község központjában, egyebek között drift bemutató is láthattak az érdeklődők. Az indulók a nevezési díj fejében egy tányér töltött káposztával csillapíthatták éhségüket az egyéni versenyszám selejtező csoportjainak mérkőzéseit követően.

A páros kategória döntőjében Burai János és Csikós Csaba szerezte meg az aranyérmet, az idei év amatőr bajnokduója, a Csapó Dániel, Halkó Sándor kettős feletti győzelemmel. Egyéniben megismétlődött a veterán bajnokság 40–50 évesekből álló korcsoportjának döntője és végeredménye, ahol Sándor László – Kárpáti „Öcsi” volt csapattársa – nyert Penderik Gábor ellen.

A dobogósok, egyéni: 1. Sándor László (Domoszló SK), 2. Penderik Gábor (Egri ÁFÉSZ SC), 3. Burai János és Csikós Csaba (mindkettő Kömlő SC). Páros: 1. Csikós Csaba, Burai János (Kömlő SC), 2. Halkó Sándor, Csapó Dániel (Kömlő SC), 3. Vasas Benedek, Id. Telekes Flórián (Hatvani ASE) és Sándor László, Molnár Dániel (Domoszló SK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!