Közélet

2014.07.31. 11:51

Mirkóczki Ádám indul Egerben a polgármesteri posztért

Dudás Róbert a Jobbik Heves megyei listavezetője, Mirkóczki Ádám pedig a párt egri polgármesterjelöltje - jelentette be Vona Gábor a megyeszékhelyen.

HEOL

Heves mindig is erős megye volt a Jobbik életében, április óta pedig a legerősebb – fogalmazott Vona Gábor pártelnök a megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón csütörtökön. A Jobbik első embere kiemelte: komoly tervekkel és ambíciókkal készülnek az őszi önkormányzati választásokra, ahol nem második, de első helyeket szeretnének megszerezni.

Bejelentette: a párt megyei listáját Dudás Róbert vezeti. A Jobbik megyei elnöke hangsúlyozta: már nem az a kiindulási alap, hogy második erőként indulnak októberben, hanem a győzelemért szállnak harcba, s ez reális cél.

- Heves megye ma egy leszakadó térség, holott az adottságai alapján sokkal többre hivatott. Szakítani kell az elmúlt 24 év gyakorlatával, s nem pártpolitikai célok, hanem a megye érdekében kell megvalósítani a fejlesztéseket - emelte ki.

A tájékoztatón Vona Gábor Egert Magyarország egyik ékkövének nevezte, s úgy fogalmazott, igazi "nagyágyút", a párt egyik legismertebb arcát, Mirkóczki Ádámot indítják a városban polgármesteri posztért.

A Jobbik szóvivője elárulta, mottójuk hogy "polgármestert a városnak, s ne  várost a polgármesternek". Hozzátette: szakítani szeretnének azzal, hogy jelenleg minden azon múlik az országban, hogy ki milyen viszonyt ápol a fideszes vezetéssel.

Elhangzott: amennyiben a választók bizalmat szavaznak Mirkóczkinak, a honatya lemond országgyűlési képviselői mandátumáról.

A Jobbik megyei listája:
1. Dudás Róbert
2. Faragó Tamás
3. Orbán Gábor
4. Szűcsné Major Ildikó
5. Kun Róbert
6. Tóthné Veres Noémi
7. Tóth György
8. Szedlák Szabolcs
9. Nagy Sándor
10.  Jakab Lénárd
11.  Bolyki András
12.  Zámbor András
13.  Bús Árpád Zsolt
14.  Zagyva György Gyula
15.  Gáspár Tamás
16.  Holló Gyula
17.  Hatalyák Péter
18.  Kis Tamás
19.  Kévés Tamás
20.  Kovács András

A Jobbik egri városi listája:
1. vk. Besze Anna
2. vk.  Bognár Ignác
3. vk. Sütő Gergő
4. vk. Tóth István
5. vk. Soóváry Tivadar
6. vk. Fodor Tamás
7. vk. Boros Béla
8. vk. Dér Zsolt
9. vk. dr. Pápai Ákos
10. vk. Pászthy Tamás
11. vk. Kozma Judit Andrea
12. vk. Hamza István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!