Sport

2014.08.01. 10:13

Nemes gesztus az adácsi felnőttektől

Jászszentandráson ezüst-, Tiszakécskén bronzérem az etalonosoknak.

S. K.

Fotó: Picasa

Vonyarcvashegyi és tiszakécskei megmérettetést követően jászszentandrási tornával zárult a strandkézilabda-szezon az Etalon KK Adács női csapata számára.

A Keszthely mellett rendezett kétnapos nemzetközi viadalon az etalonos lányok a tizenhat csapatos mezőny hatodik helyén végeztek. Tiszakécskén tizenkét gárda nevezését regisztrálták a szervezők. Az adácsiak kiválóan meneteltek, majd a döntőbe kerüléséért szoros mérkőzésen, szétlövés után maradtak alul a helyiek csapatával szemben. A bronzmérkőzésen ismét idegőrlő csatát láthatott a közönség, ahol szintén szétlövés döntött, ám ezúttal már az adácsiak javára.

Jászszentandráson a felnőtt gárdán kívül a klub U13-as fiataljai is homokra léptek. A hat együttes alkotta mezőnyben az etalonosok „nagy” csapata a második helyen zárt, majd nemes gesztust gyakorolt.

– Az eredményhirdetést követően a felnőtt gárda játékosa, elismerve és nagyra értékelve a klub fiataljainak küzdeni akarását, az U13-as fiatalok nyakába akasztották ezüstérmüket – említette az adácsiak képviseletében Tasi Róbert, az egylet szakosztályvezetője.

Az etalonos lányok legközelebb az NB II-es bajnokságban bizonyíthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!