Közélet

2014.08.09. 09:20

Tisza-tó Szépe: szerencsét hozott a 8-as szám Alexandrának

A hevesi Adorján Alexandrát erős mezőnyből választották a szépségkirálynő udvarhölgyének Adádszalókon.

Sz. E.

A hevesi Adorján Alexandra először 15 évesen vett részt a Miss Alpok Adria Heves megye szépe versenyen Gyöngyösön, ahol különdíjat kapott, és ő volt a legfiatalabb versenyző. Másodszor 2012-ben indult ilyen megméretésen az egyébként a Miskolci Egyetem közgazdaságtudományi karára járó lány Abádszalókon a Tisza-tó Szépén, ám akkor nem ért el dobogós helyezést.

Idén viszont mellé állt a szerencse, noha az utolsó pillanatokban jelentkezett a mostani versenyre, a családja, a kedvese és a barátai támogatására. A döntő előtt két héttel az előválogatón, egy bikinis felvonulás után jutott a legjobb tizenkettő közé a zsűri döntése alapján.

[caption id="" align="alignleft" width="299"] Adorján Alexandra Abádszalókon FOTÓ: ABADSZALOK-INFO.HU
[/caption]

Alexandra szerencsés alkat, mivel nincs szüksége fogyókúrára. A júliusi abádszalóki döntőn a nyolcas számot kapta, ami több szempontból is kedvence, mivel édesanyja és az öccse 8-án született. Az értékelő bizottságnak is tetszett a hevesi lány, erős mezőnyből választották a szépségkirálynő udvarhölgyének, s rengeteg értékes ajándékot vehetett át.

Lapunknak azt nyilatkozta: nem volt csalódott, mivel ez volt az élete első dobogós helyezése. Azt mondja, szeretne majd a szakmájában elhelyezkedni, ám mivel nagyon szeret rajzolni, a későbbiekben még elvégezne egy műkörmös tanfolyamot is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!