Közélet

2016.04.26. 16:59

Sör, virsli, lufi és fagyi a felvonulás után

Az idén már harmadszor rendezik meg a Retró Majálist Poroszlón, ahol 2014-ben elevenítették fel először a felvonulások, régi majálisok hangulatát.

G. R.

Bornemisza János polgármester a heolnak elmondta, az idén is ugyanolyan retró hangulatra számíthatnak a résztvevők, mint a korábbi években, azaz a felnőtteket sör és virsli, a gyerekeket héliumos lufi, szörp és fagyi várja majd a falu végén záruló felvonulás után a menetben kiosztott fizetőeszközök ellenében. A szervezők kérik, mindenki hozzon magával valami retró tárgyat.

A program ezúttal is május elsején vasárnap reggel hét órakor kezdődik, amikor egy veterán IFA teherautóról kezdik közvetíteni a zenés ébresztőt a faluban. Fél tízig zárul a májusfa-verseny zsűrizése, s indul a felvonulás a Kormorán Étteremtől végig a falu Fő utcáján az Ökocentrumnál felállított színpadig. Itt hirdetik majd ki a májusfa-verseny eredményét, s délben Badár Sándor műsora gondoskodik majd a majális hangulatáról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!