Kék hírek, bulvár

2016.05.05. 15:02

Befejezték a helyszínelést az egri strandon

Tizenkilenc csapat mérte össze tudását szerdán Egerben.

HEOL

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében idén tizedik alkalommal mérhették össze tudásukat a bűnügyi szakemberek az Országos Bűnügyi Technikai Verseny Vedres Mátyás Emlékversenyen, melynek helyszínét az Egri Termál- és Strandfürdő biztosította.

Az ország összes megyéje és a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán reggel kezdte meg a versenyzést a sziréna hangjelzésére. Az egész napos versenyen a csapatoknak 5 elméleti és 12 gyakorlati feladatot kellett megoldaniuk, melyek között helyszíni szemle lefolytatása, bűnügyi nyilvántartásba vétel, helyszín rekonstrukció is szerepelt. Továbbá, a mentőszolgálat és katasztrófavédelem munkatársai is egy-egy gyakorlattal színesítették az izgalmas és jó hangulatú vetélkedőt.

A csütörtökön tartott ünnepélyes eredményhirdetésen - melynek elöljárója Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes volt - az első hat helyezett és a különdíjakat kiérdemelt csapatok átvették nyereményeiket.

A verseny az alábbi eredményekkel zárult:

I. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
II. Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság
III. Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság
IV. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság
V. Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság
VI. Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!