Közélet

2016.06.07. 14:30

A legszerelmesebb pár

Basa Evelin és Sipos Dávid. Ők nyerték meg a Valentin-napi játékunkat. Ígéretünkhöz híven olvasóinkkal is megosztjuk a fotósunk áltak készített képeket a szerelmespárról.

HEOL

Fotó: foto:Korsos Viktor - korsosviktor.hu

Evelin érdeklődésünkre elmondta: nemsokára évfordulót ünnepelnek, ugyanis július 10-én lesz két éve, hogy megismerkedtek. Azt is elárulta lapunknak: barátoknak köszönhetik, hogy egy szórakozóhelyen egymásra találtak.

– Szerelem volt első látásra, s azóta is harmonikus, boldog kapcsolatban élünk.

Fotójuk a pályázatunkon nagyon sok embernek elnyerte a tetszését. Facebook-oldalunkon 1020 like-ot kaptak, s ezzel ők nyerték meg a szavazást. Megtudtuk, Evelin ötlete volt, hogy jelentkezzenek.

– A versenyre beküldött képet egy barátnőm készítette a Mátyus Udvarházban. Közel hét éve lovagolok és sokszor Dávid is elkísér. Ő is kipróbálta, de nem tetszett neki igazán. Nagyon sok programot szervezünk közösen. Moziba, fesztiválokra járunk, közösen sportolunk, mindent kipróbálunk – mesélte Evelin.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Basa Evelin és Sipos Dávid Fotó: Korsós Viktor
[/caption]

Evelin az egri Szilágyi Erzsébet Gimnáziumba jár, azt tervezi, hogy miután végzett, az egri főiskolára jelentkezik Gazdálkodás és Menedzsment szakra. Dávid idén végzett a  megyeszékhelyi Wigner Jenő Műszaki, Informatikai Középiskola, Szakiskola és Kollégiumban. Ő is az egri főiskolán szeretne továbbtanulni, programozó informatikus szakon.

– A jövőt természetesen közösen képzeljük el, de konkrétumokról még nem beszélgettünk – tette hozzá Evelin.

A fiatal párnak ezúton is gratulálunk, köszönjük, hogy részt vettek a játékunkban. Kívánunk nekik még több közösen töltött, boldog pillanatot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!