Sport

2016.10.01. 08:50

Borbás Ritáék ellen javítana az EKFSC

Tüszős mandula-, és tüdőgyulladás is rányomta a bélyegét az egri felkészülésére.

F. B.

A női NB I/B Keleti csoportja 4. fordulójának mérkőzése:
Eszterházy KFSC (5.)–Pilisvörösvári KSK (12.)
Eger, Eszterházy csarnok, vasárnap, 17.00. V.: Héjja, Kónya.

A szegedi kilencgólos vereség után önbizalom-visszaszerző győzelemre készül az Eszterházy KFSC. Az ellenfél kiléte talán nem is lehetne tökéletesebb, ugyanis az a Pilisvörösvári KSK érkezik a Leányka útra, amely együttes idén újonc az NB I/B-ben. A pilisvörösváriaknál ettől függetlenül Borbás Rita és Drávai Gyöngyi személyében rutinos, korábbi élvonalbeli játékosok is szerelést húznak, vagyis a kellő rutin meg lesz. Az egyetemistáknál a héten szinte minden a szokott mederben zajlott, egyedül Sári Barbara és Kulcsár Gréta küszködött betegséggel (előbbi tüszős mandula-, utóbbi tüdőgyulladással), ezért e két kézilabdázó játéka egyelőre kérdéses.

Hír még a csapat háza tájáról, hogy a Magyar Kupa második körében az első osztályú MTK Budapest érkezik Egerbe, mégpedig október 19-én, 17 órától.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Önbizalom-visszaszerző győzelemre készül az Eszterházy KFSC csapata Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!