Kék hírek, bulvár

2016.11.15. 17:44

Megvilágosodás Napja Egerben

A láthatóság fontosságára hívta fel a kerékpárosok figyelmét a Heves Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Egri Hegyikerékpáros Sport Egyesület kedden délután Egerben, a Dobó téren. Videóval

HEOL

A láthatóság fontosságára hívta fel a kerékpárosok figyelmét a Heves Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Egri Hegyikerékpáros Sport Egyesület  kedden délután Egerben, a Dobó téren a Megvilágosodás Napja elnevezésű rendezvényen. A megjelent biciklisek járműveit az egyenruhások átvizsgálták, majd azon bringákat, melyek nem rendelkeztek megfelelő világító berendezéssel, ellátták a szükséges eszközökkel.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Fotó: Márkus Attila
[/caption]

Kerékpár szükséges felszerelése jól működő, esős időben is hatásos, egymástól független fék elöl is és hátul is, előre fehér (kadmiumsárga) és egy hátrafelé piros fényű lámpa vagy villogó a kerékpáron vagy a kerékpároson, elől fehér, hátul piros prizma, két küllőprizma, csengő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!