Közélet

2016.11.23. 11:02

Fantasztikus vízi világot alkottak

Az egri Eszterházy Gyakorló 4. d osztálya is pályázik az erdei táborra.

SZ. E.

A Cetelem Zöldsuli programján Heves megyéből négy iskola pályázott erdei táborhoz támogatásra. Korábban már hírt adtunk az abasáriakról, akik egy szőlőfürtöt formáztak a PET palackokból. Most pedig az egriek jelentkeztek, hogy bemutassák alkotásukat. Az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Iskolájának 4.d osztálya kéri most az Olvasóink támogatását, hogy szavazatokat gyűjthessenek.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Figyelemfelkeltő és érdekes pályaművel készültek az egriek FOTÓ: BEKÜLDÖTT
[/caption]

Leírták: a 4. osztályos tanulók régi álma, hogy erdei iskolába mehessenek. Nem tétlenkedtek hát, cselekedtek, és egy színes vízi világot alkottak PET palackokból, mellyel pályázhatnak a Cetelem Zöldsuli programban megnyerhető keretösszegre.

Megtudtuk: ökoiskola lévén, nem okozott gondot számukra a PET palackok gyűjtése. Olyan pályaművet szerettek volna alkotni, amiben változatos technikákat alkalmazhatnak, és nem utolsó sorban érdekes és figyelemfelkeltő.

Most az Olvasókon a sor, hogyha tetszik, amit alkottak, támogassák őket szavazataikkal, hogy valóra válhasson az álmuk, s eltölthessenek néhány felejthetetlen napot a természetben. Szavazni itt lehet november 30-ig. A voksok a kapott email visszaigazolásával válnak érvényessé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!