Kultúra

2016.12.06. 13:25

Spiró a Kepes Irodalmi Esten

Spiró Györggyel Molnár Ferenc beszélget majd az író új, 2016-ban megjelent könyvéről, a Diavolináról.

J. H.

Krusovszky Dénes, Gerlóczy Márton, Krasznahorkai László, vagy éppen Závada Péter, Térey János, Grecsó Krisztián: csupán néhány jeles hazai író és költő neve azok közül, akik az utóbbi hónapokban ellátogattak a megyeszékhelyre, és vendégei voltak a Kepes Intézet Kepes Irodalmi Estjeinek. Az egyebek között művészeti, irodalmi és létkérdéseket boncolgató, igen jó hangulatú eseményeken a szerzők beszélgetőtársa szinte kivétel nélkül minden alkalommal Molnár Ferenc, a Neumann János Középiskola tanára volt, aki otthonában és az irodalmi esteken is számos neves művészt kérdezhetett.

Így lesz ez kedden is: a Kepes Intézetben 18 órától Spiró György Kossuth-díjas írót, költőt, műfordítót, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagját, irodalomtörténészt látják vendégül. Spiró Györggyel Molnár Ferenc beszélget majd egyebek között az író új, 2016-ban megjelent könyvéről, a Diavolináról, bevonva egyúttal a programra látogató vendégeket Gorkij világába. Az irodalmi esten – annak meghívója szerint – különleges hazai borokat is kóstolhatnak majd az érdeklődők az idén nyílt Artiszt Kultúrbár felajánlásából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!