Sport

2016.12.07. 20:23

Galambos János marad névadó

Hét-hét játékos nem vehet részt NB I-es és NB II-es csapatokból.

B. Cs.

Az NB I-es és NB II-es csapatoknak hét-hét játékost kell megnevezni, akik nem vehetnek részt a megyei felnőtt bajnokságban – került be új elemként Varró Géza elnökségi tag javaslata a versenykiírásba.
A Heves Megyei Kosárlabda Szövetség vezetése arról is döntött idei utolsó elnökségi ülésén, hogy az előző évekhez hasonlóan, a korábbi HMKSZ-elnök, a 2010-ben elhunyt Galambos János nevét viseli a pontvadászat. Az új helyszínen (Kemény Ferenc Sportcsarnok) tartott összejövetelen az Amatőr Bizottság elnöke, Várhalmi Zsolt arról is tájékoztatást hallhatott, hogy a 2016-os esztendőre meghatározott feladatokat maradéktalanul teljesítette a szövetség.

Ezek közül Varró Zoltán ügyvezető felidézhette, hogy a hatcsapatos megyei felnőtt bajnokságot, szó esett a Dobó-, és a Bornemissza-kupa egri tornákról,  továbbá a B33 Diákolimpia eredményeinek alakulásáról is tájékoztatást kaphattak a megjelentek.

A vezető hatos

A Heves Megyei Kosárlabda Szövetség vezetése. Elnök: Szeleczki János. Elnökségi tagok: Busák István, Pál József, Széles-Kovács Gyula, Varró Géza, Varró Zoltán (egyben ügyvezető)

[caption id="" align="alignleft" width="650"] A megyei felnőtt bajnokság helyezéseiről a Final6 döntött Fotó: Lénárt Márton
[/caption]
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!