Közélet

2016.12.23. 12:30

Az USA-ba utazhat jövőre a nyertes

Ezúttal is az Agria Park ad majd otthont jövő március 3-án és 4-én a Junior Expónak.

G. R.

Ezt budapesti sajtótájékoztatón jelentette be a szervező Agria Universitas Egyesület elnöke dr. Horváth Ágnes.

A nyolcadik expón a  részvételre – a meghívásos rendszer mellett – idén először pályázati jelentkezés útján is lehetőség van, s az is kiderült, hogy a „Jó vállalkozás, biztos jövő” verseny fődíja 2017-ben egy tanulmányút lesz az USA-ba vagy Kínába. A szakmai zsűri által megállapított helyezettek mellett ismét lesz Vállalkozók Díja, Közönségdíj és több különdíj is. A rendezvény a közönségnek is tartogat meglepetéseket: a kiállítók meglátogatása közben részt vehetnek az Expo-túra játékban, ahol értékes nyereményekhez (pl. wellness-hétvégék, belépők, vacsorák és a vállalkozások által felajánlott ajándékok) juthatnak a szerencsések.

Habis László, Eger megyei jogú város polgármestere elmondta: az önkormányzat fontos értéknek tartja a fiatalok sikerességét. A tehetség, az innováció, az alkalmazkodás képessége sokoldalúvá teszi a tenni akaró fiatalságot. A Junior Expo különleges értéket teremt az önkormányzat, a civil szféra és a gazdasági élet szereplőinek összefogásával.

Szőke István, az Agria Park igazgatója számára megtiszteltetés, hogy az egyesület 8 évvel ezelőtt az egri plázát választotta a Junior Expo helyszínéül, és büszke arra, hogy a bizalom azóta is töretlen.

– Megújul az Junior Expo arculata, amelyet a VII. Junior Expo különdíjas AndYou Media Hungary Kft. tervezett – mondta el a kft. ügyvezetője, Hajas Ádám. – A 2017-es rendezvény megjelenésében ötvözi a JUNEX hagyományait és Eger város történelmi tradícióit tükröző arculatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!