Sport

2017.01.20. 07:35

Megyei válogatott: a bronz után az aranyért

Horváth Tamás (Egerszalók) és Berkes László (Energia SC Gyöngyös) vezeti a csapatot.

Bódi Csaba

Az első helyre vágyik, de a dobogót feltétlenül szeretné elérni Heves megye válogatottja a 31. Imola–Hírlap-kupa, egyben 7. Fesztbaum Béla-emléktornán.
– Bármilyen  rendezvényen is szerepel megyei válogattunk, a cél nem lehet más, mint a legjobb helyezés elérése – rögzítette Vojtekovszki Csaba, az MLSZ Heves megyei igazgatója. – Idén is arra törekszünk, hogy az első helyen végezzen a csapatunk, és ehhez a lehető legerősebbnek tartott keretet alakítjuk ki. Örülünk, hogy a klubok részéről együttműködést tapasztaltunk, ahová meghívót küldtünk, ott pozitívan vették a megkeresést, és szívesen bocsátották rendelkezésre a játékosokat. Összesen hét csapatból érkezett az első edzésre meghívott 19 labdarúgó.

A hétközi gyakorlás a torna helyszínéül szolgáló körcsarnokban zajlott, ahol Horváth Tamás (Egerszalók) és Berkes László (Energia SC Gyöngyös)  vezetésével futballoztak a keret tagjai. Noha akadtak hiányzók, a 16 főre történő szűkítést csak a hétfőn sorra kerülő második összetartás után ejtik meg a szakemberek.
Heves megye válogatottja eddig egyszer végzett tornagyőztesként (2015) és másodikként (1992), bronzmedálból (1993, 2016) kettő jutott korábban szűkebb hazánk legjobbjainak.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Az első gyakorlásra összehívott Heves megyei válogatott tagjai közül ugyan akadtak hiányzók, de a jövő héten már teljes lesz a csapat Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

A bő keret

KAPUSOK: Tajti József, Farkas Dániel (mindkettő Egerszalók).
MEZŐNYJÁTÉKOSOK: Lakó Zsolt, Nyikes Norbert (mindkettő Marshall-ASE), Nagy Zoltán, Hegedűs Richárd, Tóth Kristóf (mind Pétervására), Kovács Kristóf (Bélapátfalva), Gulyás Kristóf (Energia SC Gyöngyös), Vojtekovszki Márton (Maklár), Vámosi Róbert, Lőrincz György, Baji Péter, Baji Ádám, Ficzere Péter (Egerszalók), Lakó Zsolt (Marshall-ASE), Urbán Péter, Jónás Attila, Nagy László (mindhárom Besenyőtelek).


Együttműködő partnereink a tornán

Imola Cégcsoport – Egri Városi Sportiskola – Magyar Labdarúgó Szövetség Heves megyei igazgatósága – Feró-Véd Kft., Eger – Prompt ‘94 Kft., Domoszló – Prokaj érem és serleg, Eger – Eger „Kas” Kft., Eger – Becskei és Társa Kft., Eger – Radiátor ‘75 Kft., Eger – Berg System Kft., Eger – Patara Aqua Kft., Parád – Kurdi Pékség, Andornaktálya – Garamond Kft., Eger – Parketta Technika Szakkereskedés, Eger – Agroker Alkatrész Kft.,  Eger – Pemika Húsbolt, Eger


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!