Sport

2017.01.25. 15:37

B. Braun: a Dabas legyőzése kötelező feladat

Lele Ákos felépült lázas betegségéből, és Országh Ádám bokája is újra terhelhető.

S. K.

A férfi Ligakupa A-csoportja 9. fordulója:
B. Braun Gyöngyös–Dabas
Gyöngyös, szerda, 18.00. V.: Kovács M., Wenzel.

A Pest megyeiekkel játssza utolsó csoportmérkőzését a Ligakupában a mátraaljai gárda, amely csak abban az esetben tarthatja életben továbbjutási reményeit, ha legyőzi a másodosztályú ellenfelét. A gyöngyösiek sorsa azonban továbbra is az egriek kezében van, az SBS a Komlóval szemben biztosíthatja helyét a legjobb négy között.


– Az elmúlt héten három idegenbeli mérkőzésen öt pontot szereztünk, ami meghozta az önbizalmat és jó hangulatot teremtett – osztotta meg a klub honlapján Nigrínyi Tibor, aki a vb-n lévő Debre Viktor távollétében Bíró Imrével együtt irányít. – Mosolyogva, de kőkeményen dolgozunk, a felkészülés harmadik, legnehezebb hetébe léptünk. A héten kilenc edzés és a Ligakupa-mérkőzés vár a fiúkra.


Jó hír a gyöngyösieknél, hogy Lele Ákos felépült lázas betegségéből, és Országh Ádám bokája is újra terhelhető. A csuklótörést szenvedett Sipeki Levente műtét előtt áll, továbbá Szavo Mesterre is várnak még orvosi vizsgálatok. A brazil átlövő, Malandrin de Oliveira Rodolfo immár gipsz nélkül végzi a gyógytornát, a rehabilitációja rendben halad.
Tavaly novemberben Dabason 28–25-re győztek Németh Tamásék. 

 [caption id="" align="alignleft" width="650"] A gyöngyösiek novemberben győztek a dabasiaknál Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!