Közélet

2017.02.28. 18:22

Két új kiadvánnyal csalogatják a vendégeket

A Tisza-tavi Ökocentrum két új kiadvánnyal is jelentkezik a március 2-án kezdődő budapesti Utazás kiállításon – tudtuk meg Kiss János ügyvezető igazgatótól.

SZ. E.

A Tisza-tavi élmények Poroszlón – Eseménynaptár 2017 című színes kiadványból ismét kiderül, hogy idén alig lesz program nélküli hétvége Poroszlón.
– Ebben az évben a településre várjuk többek között Maksa Zoltánt, Horváth Charlie-t és Tóth Verát, Bereczki Zoltánt, a Szomszédnéni Produkciós Irodát és Kasza Tibit, a Fásy Mulatót, augusztus 19-én a Wellhello élőzenekaros koncertjén szórakozhatnak.  A 25 ezer példányban elkészülő eseménynaptár – mely az ökocentrum weboldalán is elérhető – nemcsak a helyi eseményeket mutatja be, hanem szálláshelyek és turisztikai szolgáltatók ajánlataival is illusztrálja Poroszló sokszínűségét – részletezte Kiss János.

A másik, az Ökocentrum szerkesztésében már ötödik alkalommal, 30 ezer példányban megjelenő, Tisza-tavi Vakáció 2017 címet viselő kiadvány, ami 11 tó körüli település látnivalóit foglalja össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!