Kék hírek, bulvár

2017.03.24. 09:19

Megjárhatja a cannabis miatt, vádemelést javasol a rendőrség

Szilveszter előtt két nappal Gyöngyösön bukott le egy kábítószertől bódult szúcsi illetőségű férfi, akivel szemben vádemelést javasol a rendőrség.

S. S.

 Egy zavartan viselkedő szúcsi lakost igazoltatott a körzeti megbízott 2016. december 29-én délután a gyöngyösi autóbusz-állomás területén. Az intézkedés alá vont férfi elmondta: korábban kábító hatású anyagot fogyasztott. Emiatt őt a rendőr előállította a városi rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens tájékoztatása szerint B. Tamás ellen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.
A kirendelt igazságügyi toxikológiai szakértő megállapította, hogy a gyanúsított cannabist fogyasztott. A szer kábítószernek minősül. A nyomozóhatóság a napokban befejezte az eljárást és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!