Közélet

2017.04.01. 07:19

Kitüntették idén is a legjobb fiatalokat

A legtehetségesebb diákok kitüntetésével kezdődött az idei városi diáknap. A megnyitón adták át az elismeréseket a tudás, a művészet, a sport, a közösség terén kiemelkedő fiataloknak a Mátra Művelődési Központban.

H. É.

– Egyre kevesebb idő jut személyes kapcsolatok ápolására. Ám a fiatal generációnak ma is szüksége van példaképekre, Gyöngyösön pedig több olyan tehetséges gyermek is van, aki már most maradandót tudott alkotni – mondta köszöntőjében Hiesz György polgármester.

A Gyöngyösi Fiatalok a Tudásért kitüntetést, a Budapesti Műszaki Egyetem másodéves hallgatója, Csóka Bence vehette át. A Gyöngyösi Fiatalok a Művészetekért elismerésben Jakkel Júliát részesítették, aki Florida Állam Lynn Egyetemének hallgatója. A Gyöngyösi Fiatalok a Sportért címet a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium végzős diákja, Herneczky Áron kapta és a Gyöngyösi Fiatalok a Közösségért elismerésben Árvai Csenge az Eötvös Lóránd Tudományegyetem magyar szakos hallgatója részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!