Kék hírek, bulvár

2017.04.11. 14:11

Sebességrazzia Heves megyében is

A jó tapasztalatokon felbuzdulva a magyar rendőrség idén is részt vesz az európai Speedmarathon akcióban.

Police.hu/heol

A magyar rendőrség ismét közreműködik az egész Európát érintő kampányban – tudtuk meg a Police.hu-tól.
A Speedmarathon az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) kezdeményezése, melynek keretében a rendőrség 24 órás összeurópai sebességellenőrzést végez Európa több tagállamában egyszerre.
Az ellenőrzés ideje alatt – azaz április 19-én 6 órától április 20-án 6 óráig – vagyis 24 óra időtartamban – valamennyi Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont használatban lesz. A nap során az alkalmas műszereknek több ellenőrzési helyet is kijelölnek.



A helyek kijelölése során – akárcsak eddig – a lakosság véleményét is ki szeretné érni a rendőrség, ezért idén is javaslatokat vár arra, hogy hol kerüljön sor sebességellenőrzésre.
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a [email protected] címre várja a megyénk helyszíneire vonatkozó javaslatokat április 12-én 24 óráig. Az ezt követően beérkező javaslatokat nem tudjuk figyelembe venni.
 
 
A jelzések alapján a rendőr-főkapitányság munkatársai elemző-értékelő munka során április 18-ig kijelölik a pontos helyszíneket és időpontokat. A javaslatot tevők közül helyszínenként 10-10 személy kap meghívást.
Az ellenőrzést követően tájékoztatást adunk az akció heves megyei eredményeiről, tapasztalatokról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!