Sport

2017.04.20. 21:40

ZF–SBS frigy: ezt tudja a sport

Egyszer csak feltűnt a sorok között Varga Hajnalka!

Kis Szabó Ervin/egrivizilabda.hu

Amikor újra egymásnak felszülnek leendő döntőbeli ellenfeleink, hogy eldöntsék melyikük is küzdhet meg a ZF-Egerrel a bajnoki aranyért, addig mi már nyugodtan hátra dőlhetünk és miközben egész testünkön futkározik az a bizonyos libabőr, újra felidézhetjük a felejthetetlen szombat estét. Mert még így napokkal később is, nem kis örömet jelent a Fradi elleni diadal.
Ezt tudja a sport! Szombat este először a körcsarnok telt meg zsúfolásig, hogy a kézilabda és a vízilabda rajongók közösen kiszurkolják az egri győzelmet a Gyöngyös ellen. Aztán a Bitskey-uszodában történt ugyanaz, hogy közösen segítsék döntőbe jutni, a Fradival szemben a vízilabdázókat.



Már a múlt hét elején, amikor a két elnök kézi-, és vízilabdát dobott egymásnak, sejthető volt: valami nagy dolog van születőben. Mert hívó szavukra összefogtak az egri sportbarátok. Trikójukon, kereplőjükön, dobfelszereléseiken lehetett más az embléma, de a szívük összeért. Olyan fergeteges hangulatot teremtettek itt is, ott is, hogy egyszerűen nem lehetett más az eredmény, mint a győzelem.

A teljes írás megtalálható itt.
 
[caption id="" align="alignleft" width="650"] Szinte pillanatok alatt telt meg a Bitskey-uszoda, ahogy átértek a szurkolók a körcsarnokból Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!