Közélet

2017.04.24. 13:21

Forgalomkorlátozás az M3-ason

Az M3-as Nyíregyháza felé vezető oldalán Gyöngyöshalász térségében a nemzeti tengelysúly- és kapcsolódó ellenőrzéseket támogató rendszer építenek.

heol.hu

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Gyöngyöshalász térségében a 77+190 km szelvényben nemzeti tengelysúly- és kapcsolódó ellenőrzéseket támogató rendszer építését végzik a szakemberek.

Hétfőn délelőtt 7 órától csütörtökön 18 óráig az M3-as autópálya forgalma egy forgalmi sávra szűkül, továbbá 60 km/h-s sebességkorlátozást is bevezetnek.
 
A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

heol.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!