Közélet

2017.05.12. 14:31

Plakátkampánnyal reagálnak az ellenzék lépéseire

A hamisság és a képmutatás ellen országos plakátkampányt indít a Fidelitas - jelentette be sajtótájékoztatón Lombeczki Gábor, az ifjúsági szervezet Heves megyei elnöke.

Süli K.

A politikus elmondta, az ifjúsági szervezeteknek kötelességük felszólalni, ha támadás éri az általuk képviselt értékeket, és úgy érzik jelenleg ez történik. Az ellenzéki pártok hagyják, hogy a milliárdos oligarchák a kezükben tartsák és irányítsák őket, a Fidelitas pedig szót emel ez ellen.

– Nem hagyhatjuk, hogy ezek a milliárdosok megvezessék a lakosságot, ezért indult ez a kampány, a Fidesz támogatásával. Az embereknek joga van tudni, ki irányítja a háttérből az ellenzéket, ebben akarunk segíteni - mondta el Lombeczki.

Kovács Cs. Tamás, egri önkormányzati képviselő, a szervezet tagja, a Fidelitas sikereit méltatta, szerinte mind országos, mind megyei szinten komoly előrelépéseket tettek az utóbbi időben a kormány támogatásával.

- Ingyenes lett az első nyelvvizsga a fiatalok számára, országos kollégiumfejlesztési program indul mintegy 193 milliárd forint értékben, valamint jelentős mértékben csökkent a diákhitel kamata is. Ezek mind olyan eredmények, amelyek jelentősen megkönnyítik a fiatalok életét. Ezen felül megyei szinten is rengeteg projektet indítottunk, például a kutyabarát város programot Egerben, de csatlakoztunk a TeSzedd akcióhoz is, és több sportfejlesztés is megvalósult - részletezte a politikus.

A Fidelitas plakátjai egy hónapig lesznek láthatók országszerte, a kampány költségvetése ezt követően válik nyilvánossá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!