Közélet

2017.05.24. 14:09

Százötven cserép virágot kapott Szajla

Két település megszépítését is segítik az egri kertbarátok.

B. K.



A 2016-os Virágos Magyarország verseny résztvevői szponzorok által felajánlott tárgyjutalmat kaptak. Az Egri Kertbarát Kör Egyesület tagjai vállalták, hogy az ültetési szezonra állítanak elő virágpalántákat olyan kisközségek számára, melyek egyéb jutalomban nem részesültek. Az egriek két község részére ajánlottak fel palántákat: Szajlának, s a Szolnok megyei Mezőhéknek.



A szajlai polgármesteri hivatalban már várták az átadó bizottságot, akik a kertbarát kör elnöke, Zerényi Endre, valamint a régió zsűrielnöke, Turcsányi Miklós voltak. Vincze Imréné polgármester asszony fogadta a vendégeket.

A 150 cserép virág mellett átadták a 2016. évi versenyen való eredményes szereplést dokumentáló oklevelet is. Az átvételkor a polgármester örömmel jelentette be, hogy idén is beneveztek a versenyre, majd megköszönte a virágokat, melyek segítenek a faluszépítésben és a versenyben való sikeres részvételben – tudtuk meg Zerényi Endrétől, a kör vezetőjétól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!