Közélet

2017.06.21. 12:30

Indiai jógi is ellátogat Egerbe

A hevesi megyeszékhelyen tartják szombaton a 3. Nemzetközi Jóganapot és a 2. Gangesz-Duna Indiai Kulturális Fesztivált.

P. A.

A programot az India budapesti nagykövetsége és az Egri Norma Közhasznú Alapítvány EMJV Önkormányzattal együttműködve június 24-én tartja az Eszterházy téren. Az egész napos, ingyenes esemény célja tovább erősíteni Magyarország és India kulturális kapcsola­tait, illetve felhívni az emberek figyelmét az egészséges életmód fontosságára. A program középpontjában természetesen a jóga áll majd, amelynek szinte minden válfajával megismerkedhetnek a résztvevők, akik nemcsak helyi szakemberektől kapnak segítséget a különböző gyakorlatok elvégzéséhez, hanem egy igazi indiai jógitól is, aki az indiai nagykövetség vendégeként érkezik a hevesi megyeszékhelyre.

A résztvevők emellett bepillanthatnak a távoli ország színes, változatos kulturális életébe és gasztronómiájába. E célt szolgálják egyebek között az indiai zenei és táncbemutatók, a hennafestés, a legkülönfélébb kézműves-foglalkozások, s a látogatóknak kínált ételkülönlegességek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!