Közélet

2017.06.23. 16:57

Csapatépítő tréningnek is beillett a kirándulás

Ismét Felvidékre utaztak az egri Hunyadi­ Mátyás Általános Iskola diákjai.

SZ. E.



Ez már a második olyan tanév volt, hogy a hetedik évfolyam egy közös, négynapos kiránduláson vehetett részt, s a túra közben megismerkedhettek a Felvidék kulturális és természeti kincseivel. A kirándulásról Herpai Imre, az utazást előkészítő pedagógus elmondta: a diákok számára nemcsak tanulással, hanem az évfolyam összekovácsolásával is telik a négy nap.


[caption id="" align="alignleft" width="650"] A Besztercebányán készült csoportkép Fotó: Beküldött
[/caption]

A tanulók pályázati pénz segítségével látogathattak el Bajmócra, Selmecbányára, Besztercebányára, kirándultak a Tamásfalvi-kilátóhoz, koszorút helyeztek el Késmárkon, és megismerkedhettek az ­ottani általános iskolai élettel is. A diákok és pedagógusok vendégszeretetének köszönhetően egy rövid iskolalátogatás után a helyi gyermekekkel egy barátságos focimeccset is játszottak.

A hunyadisok a változatos programoknak köszönhe­tően sok új ismerettel, élménnyel gazdagodtak és amennyiben lehetőség nyílik rá, a jövőben is szeretnének iskolájukban hasonló utazást szervezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!