tűzeset

2020.04.13. 13:46

Kigyulladt egy épület Egerben (helyszíni fotókkal)

Melléképületben keletkezett a tűz, ami átterjedt a mellette lévő épületre is.

Heol

Forrás: beküldött

14:50

Hevesi Katalin arról tájékoztatta portálunkat, a tűzoltók sikeresen megfékezték a lángokat, jelenleg az utómunkálatok zajlanak a helyszínen.

Úgy tudjuk, a tűzesetben senki nem sérült meg, a két épület, amire átterjedt a tűz, lakható maradt. A kigyulladt melléképületből a tűzoltók több felhevült gázpalackot is kihoztak, egy felrobbant, egyet pedig a rendőrök lőttek ki.

Hatalmas fekete füst keletkezett a környéken Beküldött fotó

13:45

Kigyulladt egy épület Egerben hétfőn kora délután. A Heol megkereste Hevesi Katalin megyei katasztrófavédelmi sajtóügyeletest, aki úgy nyilatkozott, a megyeszékhelyi Borsitz János utcában gyulladt ki egy melléképület. A tűz átterjedt a mellette lévő lakóházakra is. A melléképületben, ahonnan a tűzoltók több gázpalackot is kihoztak, jelenleg is ég egy gépjármű.

A helyszínre az egri hivatásos tűzoltók vonultak két gépjárművel és egy vízszállítóval, valamint riasztották a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is. A lánglovagok négy vízsugárral jelenleg is a tűz megfékezésén dolgoznak.

Olvasónk fotókat is küldött a tűzesetről:

Tűz van Egerben Fotó: beküldött
Úgy tudjuk, egy családi ház gyulladt ki Fotó: beküldött

Az Agria Tv információi szerint egy garázs gyulladt ki. Mint írják: felrobbant egy gázpalack is, a tűzoltók nagy erőkkel oltanak.

Cikkünk folyamatosan frissül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában