Hírek

2006.03.21. 08:09

A miniszterelnök az idegösszeomlás szélén?

Olaszország egyik leggazdagabb embere, a cipőgyáros Diego Della Valle azzal vádolta meg Silvio Berlsuconi kormányfőt, hogy az idegösszeomlás szélére került.

BAMA

A két férfi egy, a legbefolyásosabb olasz vállalkozók számára rendezett rendezvényen szólalkozott össze.

Az egyaránt Olaszország leggazdagabb emberei közé tartozó Silvio Berlusconi kormányfő és a cipőiparban érdekelt Diego Della Valle egy vicenzai tanácskozáson különbözött össze.

A jobboldali olasz miniszterelnök a találkozón azzal vádolta meg a baloldalt támogató vállalkozókat, hogy rejtegetni valójuk van. Az egyébként az AC Milan futballcsapatát is tulajdonló Silvio Berlusconi a jelenlévők szerint elsősorban a Fiorentina együttesének tulajdonosának, Diego Della Vallénak címezte kirohanását.

A vita olyannyira elfajult, hogy volt egy pillanat, amikor a két férfi egymásra mutogatva kiabált. Diego Della Valle szerint "Berlusconi elfáradt. A családja hazavihetné és gondját viselhetné". A dúsgazdag vállalkozó úgy vélte, hogy a miniszterelnök azért olyan feszült, mert attól tart, hogy veszíthet az április 9-10-én megtartandó országgyűlési választásokon. (the guardian)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!