Hírek

2007.04.24. 10:04

A Milan győzni megy Manchesterbe

Kedden 20.45-től a Manchester United – AC Milan elődöntő első mérkőzésével folytatódik a Bajnokok Ligája.

BAMA

A Milan azzal a céllal utazik Manchesterbe, hogy helyreállítsa az olaszok renoméját az Old Traffordon. Emlékezetes: az előző körben a MU 7-1-gyel gázolt át az AS Román. "Úgy kell játszanunk, mint Münchenben. Ha ez sikerül, akkor jó helyzetből várhatjuk a hazai visszavágót"- jelentette ki Cafú, az olasz csapat brazil védője. Carlo Ancelotti edző elsősorban rutinos játékosaiban bízik. Így a 38 éves Maldiniben, aki dicsérte a rivális két sztárját, Rooney-t és Ronaldót, de kijelentette: nincs félnivalójuk.

Alex Ferguson, a vörös ördögök trénere nincs egyszerÛ helyzetben, hiszen számos játékosa - Ferdinand, Richardson, Vidic, Silvestre - sérüléssel bajlódik. Kollégája a kapus Didán kívül mindenkit bevethet. A két együttes eddig hatszor találkozott a BL-ben, ebből négyszer a milánóiak, kétszer a manchesteriek győztek, de összesítésben mindhárom párharcot az olasz csapat nyerte. Ráadásul ebből kettő szintén elődöntő volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!