Sport

2016.10.22. 18:52

GYAK: milyen jó, hogy van egy Marosi!

A 86. percben még győzelemre állt a Pétervására Gyöngyösön. Utána viszont...

heol.hu

A megyei I. osztályú bajnokság 10. fordulójának mérkőzésén:
Gyöngyösi AK-Ytong–Pétervására 2–1 (0–0)
Gyöngyös, 100 néző. V.: Várallyay Miklós (Motsidlovszki, Bálint).
GYAK: Halasi – Tarnai (Herpai, 73.), Gergely, Csornij, Fekete, Tatár (Marosi, 73.), Pilinyi, Gyurcsik (Czene, 73.), Sárándi, Ivony A. (Horváth V., 63.), Ludányi N. Edző: Labancz Róbert.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Marosi János (14) beállt és a végén eldöntötte a meccset Fotó: Albert Péter
[/caption]

PÉTERVÁSÁRA: Kertész V. – Molnár Gy., Madarasi, Földi P., Nagy Z., Berki Á., Tóth K., Nagy Á., Nagy M., Lezsák (Szabó M., 60.), Utasi (Halász M., 46.). Edző: Sipos Lajos.
GÓL: Ludányi N. (86.), Marosi (90.), ill. Tóth K. (68.).
Jók: Sárándi, ill. az egész vendégcsapat.

Marosi János, a győztes gól szerzője: – A csapategység eredményességet hozott. Minden meccs 90 percig tart, de ezt a vendégcsapat nem vette figyelembe.
Labancz Róbert: – Megértem az ellenfél csalódottságát. A vendégek mindent megtettek annak érdekében, hogy ponttal távozzanak. A mi játékunkon a mai napon sajnos nem volt túl sok értékelhető momentum.
Sipos Lajos: – Nehéz bármit mondani akkor, amikor az egyik bajnokaspiráns otthonában 87. percig a mi akaratunk érvényesült. De mégis pont nélkül vagyunk kénytelenek távozni. Valami megmagyarázhatatlan okból a végjátékban – nem először – nem tudunk koncentrálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!