Bulvár-celeb

2024.04.29. 12:41

Elfogynak a szavak: összeesett a pályán és meghalt a 17 éves focistalány, Lili

A mosolygós, szőke lány hirtelen halála mindenkit megdöbbentett.

Forrás: kemma.hu

Mindössze 17 éves korában elhunyt az észak-komáromi Selye János Gimnázium tanulója, a KFC Komárom női csapatának játékosa, Petrók Lilla. A focitragédia körülményeiről a Nový Čas szlovák oldal számolt be először, akik megtudták, hogy a 17 éves Petrók Lilla Dunaszerdahelyen játszott az észak-komáromi focicsapatával, amikor a meccs közben hirtelen összeesett – írja a kemma.hu.              

A fiatal lányt a múlt keddi meccsen a többszöri újraélesztés még visszahozta az életbe, de néhány nappal később az egyik pozsonyi kórházban elhunyt.

„Drága Lili! Fájó és nehéz szívvel búcsúzunk Tőled. Emléked örökre megőrizzük, a család fájdalmában osztozunk. Érted dobban a KFC-szív ma, holnap és mindörökké! Lili 11-es mezszámát visszavonultatjuk, így a jövőben egyetlen játékos sem öltheti magára klubunk színeiben” – búcsúzott a fiatal focistalánytól a komáromi KFC a Facebook-oldalán.

A Selye János Gimnázium is gyászol. Az intézmény szintén egy Facebook-bejegyzésben tájékoztatott a fiatalon elhunyt lány haláláról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában