Több mint ezer termék

2024.04.16. 10:20

A speciális étrendet követők is megtalálják a számukra szükséges árukat a Spar polcain

A Spar akcióiban rendszeresen találkozhatunk mentes és egészségtudatos termékekkel is, az áruházlánc folyamatosan bővülő kínálatában már ezernél is több terméket kínál speciális táplálkozási igényekre.

MW

Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a Spar

Egyre növekszik a kereslet a Spar mentes és egészségtudatos termékei iránt. A fogyasztói igényeket figyelemmel kísérve a vállalat folyamatosan bővíti a mentes és egészségtudatos termékei körét, ma már ezernél is több termék tartozik ebbe a kategóriába. A áruházlánc vásárlói között vannak olyanok, akiknek egészségügyi okokból kell váltaniuk például laktóz- vagy gluténmentes élelmiszerekre, míg mások a sport, a diéta vagy a húsmentes étkezés miatti megváltozott életmódjukból fakadóan vásárolnak rendszeresen ilyen árukat.

A felmérések szerinta a speciális élelmiszereket fogyasztó vásárlók 75 százaléka egészségügyi okokból változtatott étrendjén. A kutatások szerint a magyar lakosság 44 százaléka magának vagy valamely családtagjának vásárol egészségtudatos termékeket. A válaszadók 22 százaléka nyilatkozott úgy, hogy ő maga tart cukormentes, szénhidrátcsökkentett, laktóz- vagy gluténmentes diétát.

A legtöbben a cukormentes vagy csökkentett cukortartalmú élelmiszerek iránt érdeklődnek.

Az Spar Életmód kategóriába tartozó termékeket – legyen szó glutén- és laktózmentes, vegán vagy biotermékekről, vitaminokról, illetve étrendkiegészítőkről – külön polcokon találjuk a boltokban. Az élelmiszerlánc honlapján pedig dietetikai tanácsokat és számos egészségtudatos receptet is találunk.

A Spar rendszeres akciókkal jelentkezik ebben a termékkategóriában is. Az akciós szórólapokban rendszeresen, kiemelt módon is megjelennek az akciós életmódtermékek – általánosságban hetente 5-15 árucikket érhetünk el kedvezményes áron. Minden terméknél külön piktogram jelöli a szórólapokban, hogy az adott termék melyik mentes kategóriába tartozik.

A Spar üzleteiben a teljes árú termékek kedvezményes megvásárlására jó lehetőséget teremtenek az akciós kuponok, amelyeknek digitális verziója a MySPAR mobilalkalmazásban is megtalálható. Az applikációban bevásárlólistát is összeállíthatunk.

A Spar Életmód programjáról, valamint a speciális táplálkozásról további információkat, tippeket IDE KATTINTVA találhatunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában