Kövesd te is a példáját!

2024.04.18. 19:55

Angyalarcú lány állt kameránk elé a Tündérszépek fotózásán + videó

Még javában tart a jelentkezés a Tündérszépek országos szépségversenyünkre, közben pedig a fotózás is folyamatosan zajlik az egri Villusion Studióban. Legutóbb egy angyali tekintetű szépség, a viszneki Fürcht Tímea állt a kameránk elé.

Tóthpál Zoltán

Tímeának minden póz jól állt a fotózáson

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A fiatal lány az előre megbeszélt időpontban, ifjú párja társaságában lépett be a Villusion Studió ajtaján. Újabb fotózás vette kezdetét, immáron a harmadik, de a következő napokban még újabb alkalmak adódnak majd a Tündérszépek előtt, hogy megmutassák bájaikat vérprofi fotósunk kamerája előtt.

Nevezz most, mielőtt betelnek a helyek a Tündérszépekre!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, valamint Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

– Sokáig Budapesten éltem, aztán tizenöt év után költöztünk Gyöngyös közelébe – mutatkozott be portálunknak Tímea, aki láthatóan nagy lelkesedéssel, kirobbanó energiával érkezett meg a stúdióba. A viszneki lány nem is okozott csalódást: a majdnem másfél órás fotózáson nagyon otthonosan mozgott a fényképezőgép előtt, egyáltalán nem volt zavarban még akkor sem, amikor fotósunk kérésére bonyolultabb pózokat kellett felvennie.

A viszneki lányt imádta a kameránk a Tündérszépek legújabb fotózásán
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap 

Tímeáról megtudtuk, hogy jelenleg Gyöngyösön tanul, s a mostani az utolsó éve a középiskolában. Nem titkolta azt sem, hogy régi vágya válna valóra azzal, ha a jövőben berobbanna a modellszakmába: – Mindig is modell akartam lenni, már egészen kicsi koromban is imádtam, amikor anyukámék fotóztak. Nagyon örültem neki, hogy jött ez a lehetőség – fogalmazott, hozzátéve, hogy korábban már járt hasonló fotózáson Budapesten, akkor azonban nem tudta befejezni a versenyt, mivel túlságosan sok költséggel jár.

– Szeretek bulizni, később pedig rendezvényszervezőként szeretnék majd tevékenykedni. Emellett szívesen sétálgatok, és nagyon szeretek vásárolni is – mondta el Tímea, aki szavai szerint egy kicsit izgulós típus, ennek azonban nyomát nem tapasztaltuk a fotózáson. 

A lányról készült teljes portfóliót napokon belül megtekinthetik olvasóink, és szívecskékkel segíthetik Tímeát abban, hogy továbbjusson a Tündérszépek következő fordulójába. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában