Összefoglaló

2024.05.06. 21:39

Kigyulladt egy autó az M3-ason

Több esethez riasztották a tűzoltókat vasárnap. Kigyulladt autóhoz, méhekhez is vonultak.

Heol.hu

Vasárnap is többször riasztották a tűzoltókat. Kigyulladt autó, melléképület, aljnövényzet mellett méhekhez is kellett vonulniuk. Nagy Csaba, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivóje részletezte a beavatkozásokat.

Kigyulladt egy személyautó az M3-as autópályán Nagyfügednél
Kigyulladt egy személyautó az M3-as autópályán Nagyfügednél
Forrás: Gyöngyösi HTP
  • Kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy személyautó reggel az M3-as autópálya 89-es és 90-es kilométere között, Nagyfüged térségében. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Az egység kiérkezése előtt a jármű vezetője sérülések nélkül elhagyta az autót.
  • Délelőtt a gyöngyösi hivatásos tűzoltók Gyöngyösön egy parkoló autóban rekedt személyt szabadítottak ki a kocsiból.
  • Kigyulladt egy húsz négyzetméteres, faszerkezetű melléképület délelőtt Tarnaszentmiklóson, a Kömlői úton. A hevesi hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el az égő épületet, amelyben faanyagokat tároltak. Az eset során senki nem sérült meg.
  • Méhek telepedtek egy fára Egerben a Vincellériskola úton. Délután, az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoport szakemberei kéziszerszámokkal távolították el a méhrajt.
  • Tíz négyzetméteren égett száraz növényzet Egerben, az Íj utcában, délután. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában