Razzia

2024.05.06. 12:55

Motorosbalesetek megelőzése érdekében ellenőriztek a rendőrők

A Mátrában és a Bükkben ellenőriztek a rendőrök. Céljuk egyebek mellett a motorosbalesetek megelőzése volt.

Heol.hu

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Forgalom Ellenőrző Alosztálya közös ellenőrzést tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság motoros járőreivel május 4-én a Mátra, a Bükk, illetve a 24-es főút érintett szakaszán. Az ellenőrzés fő célja a motorosbalesetek megelőzése, illetve a szabálytalanul átalakított járművek kiszűrése volt - írja a police.hu.

A hevesi és a borsodi rendőrök célja a motorosbalesetek megelőzése, illetve a szabálytalanul átalakított járművek kiszűrése volt
A hevesi és a borsodi rendőrök célja a motorosbalesetek megelőzése, illetve a szabálytalanul átalakított járművek kiszűrése volt
Forrás: police.hu

Az egyenruhások közel hatvan motorost ellenőriztek, és közülük hatnál kellett büntetést kiszabniuk a járművek műszaki állapota miatt - írták.

Hozzátették, a motorosbalesetek megelőzése érdekében fontos, hogy a motorosok különösen fokozott óvatossággal haladjanak, és soha ne feledjék, hogy a közúti közlekedés védtelen résztvevői közé tartoznak, továbbá ne csak magukat, hanem járműveiket is készítsék fel, és rendszeresen ellenőrizzék azok műszaki állapotát!

Hasonló ellenőrzések a jövőben is várhatóak a Mátra, illetve a Bükk érintett szakaszain - közölték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában