Összefoglaló

2024.05.06. 19:08

Mentőknek segítettek, balesethez vonultak a tűzoltók szombaton

Több segélyhívás is érkezett szombaton a katasztrófavédelmi műveletirányítási központba. A téves jelzések mellett a tűzoltóknak többször kellett beavatkozni.

Heol.hu

Szombaton, Szent Flórián napján sem ünnepelhettek felhőtlenül a tűzoltók. Több esethez is riasztották őket. Nagy Csaba, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője ismertette is portálunkkal az eseményeket.

Close-up,Of,A,Firefighter,In,Protective,Clothing,And,A,Hard, tűzoltó, ajtó, ajtónyitás, lakásba bejut
Tűzoltók segítettek a mentőknek bejutni egy lakásba
Tűzoltók segítettek a mentőknek bejutni egy lakásba (Illusztráció)
Forrás: Shutterstock

Az alábbi esetekben volt szükség tűzoltókra

  • Délelőtt a gyöngyösi, kora délután az egri hivatásos tűzoltók a mentőknek segítettek ingatlanokba bejutni.
  • Két autó ütközött össze délután Hevesen, a Hősök utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a kocsikat, a balesetnek négy könnyű sérültje volt.
  • A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a tűzoltókat Gyöngyöshalászon egy Petőfi Sándor úti családi házhoz. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre, méréseket végeztek, amelyek kimutatták a mérgező gázt az ingatlan levegőjében. A gázszolgáltató munkatársai egy veszélyes kazánt kizártak a rendszerből, a lakók nem szenvedtek szén-monoxid-mérgezést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában