Térünnep

2023.09.03. 11:15

Az év legerősebb napja volt Pétervásárán Fekete Lászlóval

Több százan szórakoztak a hatodik alkalommal megrendezett Térünnepen Pétervásárán. A szombati rendezvény miden helyi és környékbeli vendégnek bőven adott élményt.

Barta Katalin

Magyarország legerősebb emberei mérték össze tudásukat

Forrás: Beküldött fotó

Pétervásárán szombaton hatodik alkalommal rendezték meg a város legnagyobb közösségi rendezvényét, a Térünnepet a városháza előtti téren. Minden vendégnek bőven jutott látnivaló, élmény. Délután két órától Eged István polgármester nyitotta meg a rendezvényt és köszöntötte a résztvevőket, majd a város büszkeségei, az óvodások és az iskolások léptek színpadra. Délután háromtól négy nemzet – Románia, Szerbia, Szlovákia és Magyarország – legerősebb emberei mérték össze tudásukat. Mázsás kőgolyókat raktak, háromszáz kilós gumiköpenyeket forgattak, több mint háromszáz kilós lengősúlyt cipeltek. A főszervező, Fekete László, Magyarország legerősebb embere volt. A gyermekes családoknak is bőven jutott minden szórakoztató élményből. Nap közben játékokkal, ügyességi versenyekkel, kézműveskedéssel várták őket a szervezők. Sokan élvezték a traktoros városnézést is, és a helyi és környékbeli kézművesek portékái is kelendőek voltak.

Az erős emberek küzdelme után sem unatkoztak a térünneplők.  Este fél héttől Krisz Rudi lépett színpadra, s fokozta a hangulatot, az utána fellépő Nagyanyaám blues formációt is imádták az emberek. Este kilenctől Fenyő Miklós teremtett fergeteges hangulatot a téren. Hajnal fél kettőig pedig utcabálon szórakozhattak.

Eged István polgármester szerint jól szervezett ünnep volt a tegnapi, ahol mindenki jól szórakozhatott. Rengetegen vettek részt a programokon, s szerencsére semmiféle attrocitás nem történt.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában