Még mindig azt beszélik

2024.01.25. 16:05

Az egyházmegye sem erősítette meg a Neumann átvételéről szóló értesülést

Valóban egyházi fenntartású lesz Eger lila iskolája, vagy ez csupán pletyka? A városban még mindig az a hír járja, változás lesz. A Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium után most az Egri Főegyházmegyét is megkérdeztük ezzel kapcsolatban.

Heol.hu

A Neumann János Gimnázium épülete Egerben

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Ahogy arról már beszámoltunk, többeket foglalkoztat egy kérdés Egerben, miszerint egyházi iskola lesz-e a Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégiumból? Több olvasónk érdeklődött portálunknál, mit tudunk erről, mert ők csak szóbeszédből hallottak információkat, s az a hír járja, változás lesz.  Konkrétumokat azonban nem tudtak a Heol olvasói. Először megkerestük az érintett iskolát, de egyelőre konkrét információval nem szolgáltak. 

Most az Egri Főegyházmegyénél érdeklődtünk ugyanerről. Ahogy az iskola, úgy a főegyházmegye részéről sem cáfolták meg a városban terjengő szóbeszédet, de nem is erősítették meg azt. 

Abban az esetben, ha lesz hivatalos információ az üggyel kapcsoltban, tájékoztatjuk olvasóinkat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában