Ingyenes étkezés

2024.03.28. 19:51

Ingyenes étkezést biztosít a gyöngyösi önkormányzat a hátrányos helyzetű gyerekeknek a szünidőben

A tavaszi szünetben öt napon kaphatnak délben meleg ételt a rászoruló gyermekek. Az ingyenes étkezés a gimnázium étkezőjében lesz.

Szabó István

Gyöngyös önkormányzata, a gyermekvédelmi törvényben foglaltak alapján, a hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére a tavaszi szünetben is ingyenesen biztosítja a déli meleg főétkezést a szülő nyilatkozata alapján, tájékoztatott a városháza. Közlésük szerint ebbe a körbe tartoznak azok a kiskorúak is, akik nem rendelkeznek intézményi – bölcsődei, óvodai vagy iskolai tanulói – jogviszonnyal. A városháza közleménye szerint az idei tavaszi szünidei gyermekétkeztetést az önkormányzat március 28-án, továbbá április 2-től április 5-ig a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium étkezőjében szervezi meg. 

A gyermekvédelmi törvényben foglaltak alapján ingyenes étkezést biztosítanak Gyöngyösön a rászoruló családoknak
A gyermekvédelmi törvényben foglaltak alapján ingyenes étkezést biztosítanak Gyöngyösön a rászoruló családoknak (Illusztráció)
Forrás: Sipeki Péter/Kelet-Magyarország

– Amennyiben az Ön gyermeke is jogosult az ingyenes szünidei gyermekétkeztetésre, de nyilatkozatát korábban még nem adta le, akkor kérjük, keresse a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal Közigazgatási- és Intézményirányítási Igazgatóság intézményi referensét a 37/510-330-as telefonszámon vagy az [email protected]  e-mailcímen, aki segítséget nyújt Önnek – áll a gyöngyösi városháza közleményében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában