Szórakozás

2024.03.28. 12:33

Siklórepülő, buborékfoci és kincskeresés is volt az idei neumannos diáknapon

Programokban gazdag volt az idei diáknap az egri Neumannban.

Heol.hu

Remek hangulatban telt az idei diáknap az egri Neumannban

Fotó: Beküldött

A Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégiumban nagy lelkesedéssel készültek a tanárok és a diákok a 2024-es diáknapokra.

– Iskolánkban minden évben, immár hagyományosan megrendezzük a diáknapokat. Ebben a tanévben sem volt ez másképp, idén kilenc 11. évfolyamos osztályunk szórakoztatta iskolánk többi tanulói - derül ki portálunkhoz eljuttatott közleményükből. 

Mint írják, a programok keretében a következőn vehettek részt a tanulók: 

  • A jelöltek bemutatkozása után Kérdezz felelek, Grasshoppers, Legyen ön is milliomos kvíz!, közül választhattak a társasjáték szerelmesei. 
  • Ezt követően a Totem zenekar rövid koncertjét hallgathatták meg.
  •  Az udvaron lehetőség volt egy siklórepülőt megtekinteni, kincskeresésben részt venni, valamit veterán autóval menni egy kört azoknak a tanulóknak, akik jogosítvánnyal rendelkeznek. 
  • A tornateremben buborékfoci, fekvenyomás, Szkander és a dekázásé volt a főszerep,  majd a tanárok meglepetés produkciójával, az osztályok táncával és a jelöltekre való szavazással zárult a nap. 

Kiemelték, a diáknapi versenyt a 11F osztály nyerte, akik közgazdasági gimnáziumi tagozaton tanulnak. Programjaikon érezhető volt, hogy a közgazdasági osztályban tanulók marketing képzésben is részesülnek.

Az iskola a Facebookon is beszámolt az eseményről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában