Választás

2024.05.11. 09:37

Nyitrai Zsolt: A tét óriási, nem hibázhatunk június 9-én!

Nyitrai Zsolt egy választási fórumot megelőző sajtótájékoztatón elmondta, ebben a helyzetben nagyon nagy jelentősége és fontossága van egy erős kampánynak, amiben a kormánypártok számítanak a választók támogatására és véleményére. "A tét óriási, június 9-én Magyarország és Európa jövője a tét, az, hogy életünket háborúban vagy békében kell leélnünk" - fogalmazott a miniszterelnöki főtanácsadó.

Nyitrai Zsolt szerint a választás tétje óriási

Fotó: Derencsényi István / MTI

- Magyarország nem küldhet olyan embereket az Európai Parlamentbe (EP), akik háborúpártiak és a magyarországi dollárbaloldal képviselői, ezért nem hibázhatunk június 9-én - jelentette ki a miniszterelnök főtanácsadója pénteken a Hajdú-Bihar vármegyei Nyíradonyban, tudósított az MTI.

Nyitrai Zsolt megjegyezte, a háborúpárti erők ellen nagyon sok "találkozásra, beszélgetésre és kézfogásra" van szükség, ennek a munkának a célja pedig az, hogy kijavítsák a brüsszeli bürokraták által a háború, a migráció és a gender témáiban, valamint a koronavírus kezelésében elkövetett hibákat. Arról is beszélt, a Fidesz-KDNP nagyon komoly képviselőjelölti listát állított fel az EP-választásokra, ezen szinte mindegyik társadalmi csoport képviselteti magát.
A kormánypártok minden idők legkomolyabb EP-választási kampányát indították el, több mint 1200 helyen alakítottak ki standokat az országban, több száz választási lakossági fórumot rendeznek, a felkészülési munkát pedig több mint ötvenezer önkéntes segíti - összegzett a miniszterelnöki főtanácsadó.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában