Ballagás

2024.05.03. 18:47

Elballagtak az egri dobósok is + videó, fotók

Kimentek a Dobó térre is, ahogy minden évben szoktak.

Molnár Helga

Az egri dobós diákok is elballagtak

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Eljött a végzős diákok számára az utolsó iskolai nap, ez a ballagások időszaka. Vármegyeszerte búcsúznak a diákok középiskolájuktól, így tettek pénteken délután az egri Dobó István Gimnáziumban is.

Az iskola udvarán tartott ünnepélyen az alsóbb évfolyamosok is búcsút mondtak a végzősöknek. Az üzenetben úgy fogalmaztak, kitartást kívánnak a hamarosan kezdődő érettségi vizsgákhoz, további sok sikert kívántak a tanulmányaikhoz, s örömet a hétköznapokhoz.

Berkes Krisztián, iskolaigazgató is elbúcsúzott.
– Eljött a ballagásotok napja, vegyes érzésekkel álltok most itt, visszaemlékeztek a sok szép pillanatra, de közben már gondolatban az érettséginél jártok. Sokszínű évfolyam vagytok, s mindannyian tehetségesek. Ha egyszer erre jártok, térjetek be hozzánk – mondta. 

Az ünnepségen Kiváló Dobós Diák címeket is kiosztottak, majd az iskola hagyományai szerint a végzős osztályok kivonultak a Dobó térre, ahol virágokat tűztek a Dobó szoborhoz, megemlékezve ezzel névadójukról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában