Labdarúgás

2023.07.10. 15:58

A futball kitörési pontnak számít a nagyfügedieknél

A nagyfügedi felnőttek megmutatták a helyi fiataloknak, hogy nemcsak beszélni tudnak a futballról, hanem maguk is eredményesen űzik a sportágat.

Bódi Csaba

A nagyfügediek ezüstérmet nyertek Halmajugrán

Forrás: Beküldött fotó

A Halmajugrán rendezett Bütyök-kupa meghívásos tornán a döntőig veretlenül meneteltek a fügediek, ahol azonban a helyieknek sikerült 4–3-ra felülkerekedniük. Az ezüstérem mellé a mezőny legjobb játékosát megillető különdíj is Nagyfügedre vándorolt Csík Dániel jóvoltából.

Egy nappal később a 12–15 éves korosztály tagjai a vámosgyörkiek hasonló korú gárdáját fogadták. A Vikó Szabolcs által vezényelt györki­ekkel kétszer is megmérették magukat a házigazdák, mindkétszer győzelemmel növelve az önbizalmukat.

– A fentiek is bizonyítják, hogy a nagyfügedi labdarúgás minden korosztályban  folyamatosan fejlődik. Örülök, hogy ennyire nagy sikere van a futballnak a településen. Ez egyfajta kitörési pontnak is számít többek számára, és nagyszerű lehetőség az életben a jó útra tereléshez. Mága Csaba edzőtársammal nagyon jól tudjuk, mire van szüksége a csapatnak, a fiataloknak – közölte a klub vezetője, Botos Ervin.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában