Karate

2024.04.29. 13:26

Borza Karate SE: öt éremmel bizonyították felkészültségüket az egriek

Éves legnagyobb versenyüket a 4. Eisberg Kiskun-kupa jelentette az egri Borza Karate SE tagjainak, akik a nagyon erős mezőnyben keményen megküzdöttek a helyezésekért.

Bódi Csaba

Az egri Borza Karate SE Kiskunfélegyázán szerepelt csapata

Forrás: Beküldött fotó

Kiskunfélegyházán 61 sportegyesület 440 nevezője mérette meg magát kumite (küzdelem) és kata (formagyakorlat) kategóriában a legkisebbektől a szenior korosztályig.

– A színvonalas országos versenyen sok tapasztalattal gazdagodtunk mind edzői, mind versenyzői vonatkozásban – tájékoztatott Jakab Kitti edző.

 – Öt érmet sikerült szereznünk, közte három ezüstöt és két bronzot. Küzdelemben Kovácsik Hanna Lili (junior) és Forgács Lili (serdülő) nagyon keményen harcolt, de mindketten lemaradtak a dobogóról. Formagyarkorlatban Haraszti Hanga a középmezőnyben végzett, míg Csőgér Anna Gyöngyvér és Sisák Olivér kezdőként kóstolhatott bele a versenyzés világába. Hálásan köszönjük a szülők és a Protein Plaza támogatását.

A Borza Karate SE versenyzői csapatát Jakab Kitti edzőként, míg Zsemberi Ádám segítőként támogatta. A rendezvény lebonyolítását az egri egyesület képviseletében Sensei Jakab László és Sempai Mór Csaba bírói munkával segítette.

Az egriek helyezései:

KUMITE
Juniorok: 2. Bak Gergely 
Ifjúságiak: 2. Bak Kristóf és Kohuth Andor Álmos 
Serdülők: 3. Abrudán Péter Hunor
Gyermek I.: 3. Kohuth Koppány Lehel

KATA
4. Turcsán Barnabás 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában