Vízilabda

2024.05.10. 11:39

Digi-Eger: a bronzért mennek Dunaújvárosba a nők

Vasárnap Dunaújvárosban eldől a bronzérem sorsa a női OB I.-ben. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc jelenleg 1–1-re áll a DFVE és a Digi-Eger között. A vármegyeszékhelyiek férficsapata a kilencedik helyért ugrik medencébe.

Heol.hu

Az egriek nagy csatára készülnek

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A női OB I. 3. helyéért kiírt rájátszásának 3. mérkőzésén: 

DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA VE–DIGI-EGER
Dunaújváros, vasárnap, 18.00. V.: Debreceni N., Csanádi Zs.
Végletekig kiélezett csatában dől el a bronzérem sorsa a női OB I.-ben. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc vasárnap Dunaújvárosban ér véget, miután az eddigi két mérkőzésen egyaránt a vendégcsapat örülhetett a győzelemnek. A nyitányt jelentő újvárosi találkozót követően szerdán a Bitskey-uszodában feszültek egymásnak a felek. A DFVE egygólós győzelmét (7–6) hozó mérkőzést követően az egriek edzője, Dr. Sike József úgy fogalmazott: két azonos képességű csapat párharcát vélhetően az a társaság nyeri, amelynek tagjai jobban ébrednek vasárnap.

A férfi OB I. 9. helyért zajló rájátszásának 1. mérkőzése:

DIGI-EGER–PANNERGY-MVLC-MISKOLC
Eger, Bárány István Sportuszoda, szombat, 18.45. V.: Berki A., Pásztor A.
Utolsó szakaszához érkezett a bajnokság, ahol az egriek számára a kilencedik hely megszerzése a tét. Biros Péter edző tanítványai az előző szakaszban a Szentest múlták felül, míg a borsodiak az UVSE gárdájával szemben léptek feljebb. A párharc két győzelemig tart.
A Miskolc az alapszakaszbeli helyezését igyekszik megőrizni, míg a középszakaszt 11. helyen kezdő egriek két pozíciót is javíthatnak a bajnokság végére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában