Gazdaság

2007.09.25. 16:33

Októberre ígérik: elkészül az út

Az egri Agria Parkhoz vezető utak kiépítésének kezdetén a kivitelező augusztus végét jelölte meg határidőként. Ennek a dátumnak a betartása többek között azt is lehetővé tette volna, hogy iskolakezdésre helyreálljon a viszonylag nyugalmasabb közekedés a Törvényház, illetve a Barkóczy utcákban és környékükön.

HEOL

Az új határidő szerint azonban csak októberben fejeződnek be ezek a munkák. Ekkorra várható az épület külső burkolásának elkészülte is. Ugyanakkor a belső részek kialakítása is folyamatban van már – tájékoztatott dr. Moskovits László, a Wallis Ingatlan ZRt. projektvezetője. Ismereteink szerint a napokban már a mozgólépcsők beemelése és a leendő boltok leválasztása zajlik. Az Agria Park a terveknek megfelelően márciusban nyitja meg kapuit. Az üzlethelyiségek 70 százalékára már aláírták a bérleti szerződéseket, további 20 százalék esetében pedig csak pontosítani kell a megállapodásokon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!